PALVELUT

YLI 10 VUODEN KOKEMUKSELLA

Rakennuskoodi on keskittynyt toteuttamaan kylpyhuoneremontteja sekä kodin muita kosteita tiloja.

Ulkoistamalla remontin ammattilaiselle, saat varmasti laadukkaan lopputuloksen.

RAKENNUSKOODI

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on kodin vaativin remontti. Turvallisen ja onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi remontti kannattaa aina teettää ammattilaisella. Kylpyhuoneessa pohjatöiden merkitys korostuu mm. laattiakaadot kaivolle ja seinien suoruus. Sertifikaatinmukainen vedeneristys takaa nykypäiväisten määräysten mukaisen sekä turvallisen ja hyvän alustan onnistuneelle laatoitukselle, mikä antaa viimeistellyn ja siistin lopputuloksen vuosikymmeniksi.

AMMATTILAINEN ASIALLE

Saunaremontti

Unelmien saunan saat helpoiten antamalla työn ammattilaisen tehtäväksi. Saunan remontointi on mahdollista toteuttaa niin pienemmässä kuin isommassakin mittakaavassa.

AMMATTILAINEN ASIALLE

Kodinhoitohuoneenremontti

Kodinhoitohuone on tärkeä ja oleellinen osa toimivaa kotia. Kalusteiden toiminnallisuuden lisäksi on todella tärkeää huomioida eri työvaiheiden vaatima tarkkuus mm. pohjatöissä, vedeneristyksessä, laatoituksessa ja muissa pinnoitteissa. Ammattilaisen tekemänä se takaa hyvän lopputuloksen mm. pohjatöissä, vedeneristyksessä, laatoituksessa ja muissa pinnoitteissa.

RAKENNUSKOODI

Wc remontti

Monessa kodissa on myös erillinen wc, jonka remontointi on myös hyvä teettää ammattilaisella. Yleensä nämä wc tilat eivät ole märkätiloiksi määriteltäviä tiloja. Huomioitavaa on kuitenkin olemassa olevat määräykset ja ammattilainen osaa antaa tietoa, kuinka remontissa tulee huomioida nämä määräykset.

Maksuton arviokäynti

Maksuttomassa arvioi käynnissä kartoitetaan tarpeet ja mahdollisuudet yhdessä ammattilaisen kanssa. Käynnin yhteydessä saat myös hinta-arvion sekä arvion työnkestosta.

Tilaa maksuton arviokäynti

Kotitalousvähennys

Työmme on kotitalousvähennyskelpoista.

Kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys, jossa huomioidaan kotitaloudessa tai vapaa-ajanasunnossa teetettyjä töitä.

Kotitalousvähennyksen saa ainoastaan tehdystä työstä. Materiaalit ja työvälineet eivät ole kotitalousvähennys kelpoisia kuluja.

Remonttia teettäessä kokonaisurakkahinnasta kotitalousvähennyksen saa eritellystä työn osuudesta.

Laadukkaasti toteutetussa kylpyhuoneremontissa tulee huomioida

MIIKKA HENTTU | p. 040 547 8864 | miikka.henttu@gmail.com

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista, ja sen vuoksi on tärkeää, että remontista vastaa kylpyhuoneremontoinnin ammattilainen.