Rakennuskoodi

Referenssit

Asiakkaiden kommentteja remontista!

Asiakaspalautteet

Eeva, Radiomastontie
Oulu | Kastelli
Read More
RakennusKoodi teki kotiini kylpyhuoneremontin sopimuksen mukaan, erittäin ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Miikka Henttu oli ahkera ja taitava urakoitsija ja työt etenivät suunnitelman mukaisesti. Sain myös vinkkiä mm.materiaali valinnoissa. Työn jälki on erittäin siistiä ja kokonaisuudessa työ valmistui aikataulussa, jopa odotettua aiemmin. Voin lämpimästi suositeltavasti Rakennuskoodia.
Hans ja Laura Laine
Oulu | Kastelli
Read More
Remontin lopputulos on mielestämme todella hieno. Sovittu aikataulu piti ja haarukoitu budjetti osui kohdilleen. Ja mikä tärkeintä: työnjälki oli huolellista ja erinomaista.
Aurinko Ylilehto
Oulu | Ranta-Kastelli
Read More
Kokonaisuudessa tyytyväinen sauna-, kylpyhuoneremonttiin. Toiveeni toteutettiin loistavasti! Asiakkaana minua kuunneltiin ja asiantuntevan kokemuksen perusteella ohjattiin materiaalivalinnoissa. Lopputulos on käytännöllinen ja silmälle iloksi. Käden- ja työnjälki todella siistiä ja suunnitellussa aikataulussa pysyttiin. Lämpimästi suositellen!
Previous
Next

Rakennetaanko kylyphuoneestasi viihtyisämpi?

Ennen_kylpyhuoneremonttia Jalkeen_kylpyhuoneremontti

Maksuton arviokäynti

Maksuttomassa arvioi käynnissä kartoitetaan tarpeet ja mahdollisuudet yhdessä ammattilaisen kanssa. Käynnin yhteydessä saat myös hinta-arvion sekä arvion työnkestosta.